8 ting jeg elsker ved at bo i Berlin

På det seneste har jeg… #7

Halløj! Hold da op april har fløjet afsted, og jeg har slet ikke fået blogget nærmest. Så det er vist på rette tid i får et indblik i hvad jeg har lavet.

   hallo

… Lige lidt inden vi rejste til Danmark, var vi ude at nyde det skønne vejr som befinder sig i Berlin, også i skrivende stund. Vi nød en iskaffe og cyklede rundt i Berlin.

… Vi rejste hjem til Danmark et par dage d. 8, og var der i 6 dage. Min kæreste havde en eksamen, og jeg tog med for hyggens skyld.

halloej

… Da jeg var hjemme var jeg et smut i København, og drak kaffe med en veninde, hvilket var dejligt tiltrængt. Her var vi på illums rooftop, så skønt.

… Da vi kom hjem igen til Berlin var nogen af kirsebær træerne sprunget ud, de er dog ved at falde af bladene igen. Men se hvor fint det er <3 Bliver helt glad i låget. Kirsebærtræerne i Berlin ligger hvor muren var, så fint ”mindesmærke”.

haaa

… Vi kom hjem igen d. 14, og vejret her har været formidabelt! Dog en lidt gloomy dag i går, men i dag helt amazing (se nedenstående), og jeg tog altså et lille stemningsbillede da jeg gik tur i går, Berlin er alligevel ret fin på en gråvejrsdag.

ssdds

… Begge billeder er fra i dag, se hvor fin en solnedgang mellem de flotte bygninger ved postdamer platz, som er et af mine yndlings steder i Berlin.

… Min kæreste har været på arbejde i dag, og derfor har jeg gået tur, først i mauerpark, men så tog jeg et smut i mall of Berlin, og gik lidt for mig selv. Bagefter tog jeg en tur over i tiergarten og sad og slappede af i solen, vejret i dag har været fantastisk og de siger det bliver 26 grader på fredag!!!! JAAAA.

Ikke så mange billeder denne gang, jeg har faktisk haft det lidt travlt, må jeg nok indrømme. Men jeg kommer stærkt tilbage igen :)!! Kan se i er mange der besøger for tiden, hvilket jo bare er så skønt!

Hvad kunne i tænke jer at se mere af? 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 ting jeg elsker ved at bo i Berlin