Video: What I eat in a day

Seneste køb fra Amazon

img_6077 img_6079 img_6080 img_6084

Sidst jeg lavet et indlæg med mine køb fra Amazon, var det populært, så derfor tænkte jeg at jeg vil gøre det igen. Jeg er begyndt at købe meget mere fra Amazon, fordi jeg jo bor i Tyskland, og derfor kan købe på Amazon.de! Men det kan i også fra DK! Man får nemlig gratis fragt for over 400kr.

Læs også: KØB FRA AMAZON

Men jeg har altså købt en Derma roller, som jeg har tænkt længe på at jeg ville købe. Den var ikke særlig dyr i forhold til Danmark, og den har fået rigtig gode anmeldelser. Tror jeg gav 11 euro! 🙂 Dertil har jeg købt en rense spray til den, da man skal rense den før brug og efter. Derudover har jeg købt en jojoba olie, som både min kæreste og jeg bruger dagligt morgen og aften i stedet for creme. Vi er begge glade for den. Jeg vidste faktisk ikke man fik to af deres signature blends med til en diffuser! Som vi er så heldige at have. Så det var ret fedt. Til sidst har jeg købt en ny vaskegel, fordi jeg i en længere periode også har afrenset mit ansigt med olie, men vil gerne prøve at bruge en vask igen. Til sidst et kosttilskud, som er magnesium, calcium og d3 i brusetabelet. Det er det nærmeste jeg kan komme på naturlige kosttilskud hernede?! Er det ikke underligt, jeg har ikke set nogen steder hvor de sælger kosttilskud som dem i helsebutikkerne derhjemme?! Det er vildt underligt.

2 kommentarer

  • Mia

    Hej, jeg ville bare høre om dine erfaringer med amazon.co.uk/de? Betales der told eller lignende? Ville det være sikkert for mig at købe ting bl.a. køkkenmaskiner der?

    God dag 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Juliee Crista

      Ja, du kan sagtens købe på Amazon.de uden at få told problemer :).

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: What I eat in a day