SHOP Sommer Favoritter

På det seneste har jeg… #8

hejsa

…Kirsebærtræerne har været i fuld flor, og det har i også set i Danmark, efter et par dage var de begyndt at drysse, og jeg synes simplehen det var så fint og confetti agtigt!

…Vejret i Berlin har været så dejligt i sidste uge, og vi nød da også en dejlig is!

hejsa

…Jeg har været lidt stresset på det sidste og er det egentlig stadig. Jeg har en del skolearbejde og læsning og en deadline for det hele snart, så det er lidt presset. Jeg var derfor på min kærestes kontor, og sidde og arbejde lidt og det fik jeg meget ud af.

… Min kærestes bror var på besøg i Berlin i sidste weekend, og vi nød også af det gode vejr. Her ses vi i Friedrichshain, som er en spøjs bydel i Berlin, der er i hvert fald festligt.

hejsa1

…Yummy, vi nød lækre burgers og jeg fik her en veggie burger på the bird express.

…Det blev mandag, og vi skulle til Danmark, da min kæreste havde noget skole han skulle hjem til. Vi tog flyet kl. 06.00 om morgen, av, det var tidligt! 🙂 Nu er jeg rejst til en anden destination, og hvis du vil vide hvor det er, så følg med på instagram @Julieecrista. Ellers opdatere jeg lige om et par dage, men der er i hvert fald sol og varmt her! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOP Sommer Favoritter