Efterårs og vinter jakker

min makeup rutine

KØB: CONCEALERPUDDERBLUSHBRONZERMASCARABROWFILLER

I dag vil jeg fortælle jer lidt om hvad jeg bruger af makeup, egentlig interessere makeup mig ikke, altså på den måde jeg går ”ikke” op i makeup. Men jeg kan godt lide at min makeup er uden særlig mange kemikalier, det har egentlig altid interesseret mig at undgå en række kemikalier på min hud, da jeg synes det er unødvendigt at proppe min krop med kemikalier som den ikke kan komme af med igen. Ikke sige at jeg er hellig eller noget, for som du kan se bruger jeg ikke kun den reneste makeup form.

Jeg er dog helt vild med mærket Miild som netop levere økologisk og naturligt makeup med 3 certificeringer. Så jeg bruger deres concealer, blush og pudder. Blushen har jeg brugt i et år nu, og jeg er så glad for den. Pudderen er mit nyeste Miild køb, og den er jeg gået hen og blevet rigtig glad for også.

Derudover bruger jeg en bronzer fra MAC, som jeg kun bruger fordi jeg gerne vil bruge den op, også derefter skal jeg på jagt efter et mere naturligt produkt, men den fungere fint for mig lige nu. Som mascara har jeg brugt Benefit Roller lash mange gange, tror det er min 4-5 mascara af denne. Den har jeg det lidt svært med at skifte ud, fordi den fungere bare som den skal, jeg kan både lide konsistensen, men så drysser den hellere ikke. Mine bryn fylder jeg egentlig bare ud med denne fra Maybelline, men jeg vil gerne prøve finde et andet brynprodukt, bare for at prøve noget andet end denne, som jeg også har brugt mange gange nu.

Hvilke produkter sværger i til? Er der et produkt i bare køber igen og igen? Let me know <3

1 kommentar

  • Astrid

    Det produkt jeg har sværget til i længst tid er helt sikkert mineral foundation fra Bare Minerals. Og selvom jeg sjældent går med øjenskygge er jeg ret glad for min samling af Naked paletterne, det er virkelig de fineste neutrale farver som spiller godt med min blege hud!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårs og vinter jakker