New Yorker Lejlighed inspiration

FÅ 20% PÅ DINE SKØNHEDSFAVORITTER

1.Lip Balm 2.Concealer 3. Shampoo 4. Conditioner 5. Mascara 6. Rensegel 7. Pudder 8. Bronzer 9. Highlighter 10. Håndcreme

Lige nu holder Nicehair fødselsdags-tilbud, og du kan derfor få 20% på hele deres shop! Jeg har i en uges tid gået og ventet på at enten Matas eller Nicehair holdte noget med procenter, da jeg har besluttet endelig at købe miilds mineral pudder, som jeg har sukket efter i langtid. Derudover har jeg også købt deres concealer, som jeg engang har prøvet, men i den lyseste farve, som var for lys til mig. Så nu er jeg spændt på at prøve den i medium farve i stedet.

Jeg glæder mig helt til at modtage mit nye makeup, fordi det er så længe side jeg har forkælet mig selv med noget nyt. Jeg drømmer om i ”fremtiden” kun at bruge Miilds produkter, da jeg er virkelig fan af at de er så naturlige og at de er økologiske. Jeg har været flittig bruger af deres blush, som jeg fik i julegave, og derfor vil jeg bare forsætte med dette mærke. SÅ altså, hop ind på nicehair og køb det du lige går og drømmer om lige nu!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Yorker Lejlighed inspiration