Status

Bye Berlin + tanker dertil

berlin04

Så er vi flyttet fra Berlin, og vi bor der ikke længere. Det er virkelig en mærkelig følelse, men jeg har vænnet mig lidt til den nu. Sidste uge var virkelig en uge med stress pga. af eksamener, også oven i hatten en uge hvor vi skulle sige på gensyn til Berlin.

Min kæreste og jeg har boet der i 10,5 måned, fordi min kæreste skulle studere derover, og jeg så en unik mulighed for at komme med og opleve et andet land og bo i et ny land. Hvilket har været en drøm længe, så det var en god mulighed. Jeg tog med for at studere min HF færdig på e-learning. Nu er det slut og vi er flyttet tilbage til Danmark UDEN en lejlighed, hooly. Det har ikke været helt nemt, og ikke noget at ”glæde” sig over at komme tilbage til Danmark, altså forstå mig ret. Hvis man har en ny lejlighed og en ny tilværelse man skal hjem og prøve, er det lidt mere spændende og mystisk at komme hjem igen, det er jo altid ”sjovt” at flytte. Men det har vi ikke, det har ikke været lige så nemt som vi troede 😛 Så nu er vi fuld gang med lejlighedssøgning, og lige nu bor vi så hos min kærestes forældre.

Det synes jeg godt kan været ret svært, når man er vant til at bo for sig selv, og have sine egne rammer og regler.

Nu skal jeg også igang med at søge arbejde igen, så der er nok at se til! 🙂 Haha.

 

Jeg tænkte at der måske er stemning for en spørgerunde omkring Berlin? Det er flytte til et nyt land, og hvordan man så lige kan gøre det? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status