Spring stuff for your home

Been in Berlin

Hey guys, det er lidt længe siden, at jeg har blogget. Det har bare været så ekstremt meget lige på det sidste, men nu vender jeg stærkt tilbage. I mellemtiden har jeg været i Berlin!! Det var jeg faktisk fredag til søndag. Min kæreste og jeg kørte derned i bil, og det var super hyggeligt. Det var ikke ren ferie, vi skulle faktisk noget spændende dernede, men det lader jeg holde hemmeligt end til at det er 100% på plads <3

Udover det var det en dejlig tur, vi fik ikke nået så meget på den korte tid, tiden fløj simpelhen afsted! Men vi skal snart derned igen, og der regner jeg med at vlogge turen. Som i kan se på billederne, fik vi spist en masse lækkert mad. Vi var på noget japansk og en vietnametisk resturant, mums.

Derudover var vi også på den kendte ”mustafa’s gemüse kebap” mener jeg den hedder. Og jeg fik en så lækker veggie kebab fyldt med grøntsager og lækkerier. Vi ventede 30-40 minutter i kø. Så det er meget populær i Berlin.

Om søndagen havde alt lukket, så vi brugte dagen på at se attraktioner, som jøde monumentet, east side gallery, brandenburger tor mm. Ihh, Berlin er bare SKØN!!

Har i været i Berlin? <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring stuff for your home