STENALDER BRØD UDEN ÆG

2 NYE TATOVERINGER


I går var jeg hos min tatovør, og fik 2 nye tatoveringer. Så nu har jeg fem! Jeg fik lavet som i kan se, en pil, som jeg selv har sammensat ud fra nogen idéer. Derudover valgte jeg dagen før, jeg gerne ville have dette armbånd. Som jeg også har kigget på noget tid nu. Jeg er så glad for dem begge to, og hvordan de kom til at se ud.

Så ja, nu har jeg altså fem, og de skal nok komme flere i fremtiden ;). Jeg elsker tatoveringer, syntes det er flot. Og jeg syntes nu også de klær’ mig godt, hvis jeg selv skal sige det. Jeg vil vildt gerne hører om i derude har tatoveringer, og i så fald ja, hvilke har i? 🙂

Hvad syntes dem om de 2 nye? Har du selv tatoveringer? 🙂

2 kommentarer

  • Ulla Bach

    Hej Julie Crista,

    Vil høre hvor du har fået lavet din streg tatovering,hvor stor smerte var der forbundet med den,hvor lang tid tog den og pris ?
    Kh
    Ulla

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Juliee Crista

      Disse er lavet hos BettyzooTattoo. Altså har en okay god smertetærskel, og jeg synes egentlig det er en rar smerte, elsker faktisk få lavet tatoveringer. Det føles bare lidt som en bi der stikker der, der svir’ bare en lille smule. Det er det. De har har taget max. 20-30 min :).

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STENALDER BRØD UDEN ÆG