ASOS FAVES

Min Søndag + søndagsmusik

934493539-kopi-kopi-kkkopi-kopi-kopi
I dag har jeg været aktiv af en søndag at være. Men søndag er jo også lidt sådan en dag, hvor man får gjort et par praktiske ting, engang i mellem i hvert fald! I dag har jeg nemlig…

…Cyklet et par timer sammen med min kæreste i Berlin. Det har været dejlig solskin, så det var virkelig dejligt og forfriskende. Jeg har nemlig ”lejet” en cykel, da jeg har købt et cykelabonnement, hvor jeg kan cykle ubegrænset. Hvilket er virkelig fedt, fordi jeg elsker at cykle. Det er også dejligt at kunne cykle i en storby, alt er jo i nærheden og i cykel-afstand.

…Gjort rent, typisk søndags ting ikke? Men det er dejligt at starte ugen ud med at der er ren gjort!

…Bagt kanelsnurrer! Jeg har længe gerne ville bage kanelsnurrer eller kanelsnegle, men det har jeg ikke kunne, fordi man kan ikke købe brun farin hernede!! Hvilket er lidt ærgerligt, men jeg fandt noget farin bagerst i skabet, der var helt friskt, så jeg kunne bage. Yaaay!

…Vasket tøj, igen lidt en søndags ting ikke? 3 vaske har jeg formået at få vasket.

…Nu er det vist tid til en slapper! Så jeg vil komme med lidt søndagsmusik nedenfor, også tror jeg at jeg enten skal læse lidt op til SSO, eller se vampire diaries <3 Det sidste lyder mest fristende, hvis jeg selv skal sige det!






Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS FAVES