Flytte vlog fra Berlin

Skole i morgen?!

img_1916
Godmorgen derude, så starter hverdagen snart igen var? Måske er den allerede startet for nogen af jer. Men den starter for mig i morgen, sådan rigtigt. Og well, det er jeg vist ikke helt klar til. Jeg har ikke gået i skole i ét år nu, fordi jeg ville have en pause, og jeg var ikke sikker på jeg gad bruge min HF til noget. Men nu har jeg valgt at gøre den færdig, og det er jeg så om et år (forhåbenligt!). Men hold da op, tankerne fylder helt vildt disse dage.

Jeg er, og bliver ikke et skole menneske. Det har bare aldrig været mig. Men, jeg ser ikke rigtig nogen anden udvej, fordi jeg stadig er i tvivl om hvad jeg vil i fremtiden. Så jeg starter altså i morgen, og tankerne har kørt lidt på fulde hammer. I går kunne jeg ikke falde i søvn, fordi jeg bare lå og tænkte på alt muligt, i kender det vel godt.

Jeg døjer med angst, og det kommer specielt når det handler om skole. Måske fordi jeg har virkelig mange dårlige oplevelser i baggagen. Så jeg har været lidt ængstelig på det sidste, og det er ikke særlig fedt. Jeg vil bare gerne blive færdig med det, og have det ud af mit liv. Hvis i forstår? Så i dag går lidt ud på jeg skal forberede mig mentalt på at jeg skal sidde hverdag med lektier, og læse. Og ja forresten, jeg har HF på online-studie, det er derfor jeg kan studere nede fra Berlin :).

Så dagen står nok også lidt på oprydning af lejlighed, vaske diverse tøj, lidt planlægning af kost og sådan 🙂

Hvad skal i dette år? Studere? Arbejde? Rejse? Let me please know! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flytte vlog fra Berlin