Mine største materielle ønsker

4 Serier du skal se // 1 Har du aldrig set

skaermbillede-2017-06-24-kl-13-01-52

Hello, i dag skal det handle om, hvilke serier jeg har set på det seneste. Eller 3 har jeg været glad for på det seneste, og den anden kommer der en sæson 2 af om snart. Nå men, her kommer de altså!

1// RIVERDALE

Hooooly, jeg elsker denne serie! Først, var jeg virkelig skeptisk. Men min søster tvang mig igang med den. Det er jeg virkelig glad for, fordi nu er jeg helt hooked. Jeg har afsluttet første sæson, og nu glæder jeg mig til sæson 2, som skulle komme i 2018. Viiiiirkelig lang tid til, men klart ventetiden hver. Bonus, er at det er netflix egen serie, så den kommer samtidig, som i USA. Serien er en high-school drama serie, og det er lige den genre, jeg elsker aller mest. Og hallo Cole Sprouse er med?.

2// SKAM Sæson 4

Okaaay, hvis du IKKE har set skam, så ved jeg ikke hvad du laver. Se den! Man kan se denne på DR’s hjemmeside. Jeg elsker også denne serie, som virkelig mange andre. Man kan leve sig ind i serien, hvilket er så fedt. Ja, jeg elsker skam.

3// 13 REASONS WHY

Den her faldt jeg for med det samme, da min kæreste satte den på. Jeg mener jeg har læst bogen, den er baseret på. For da jeg hørte, om nogen bånd, og en pige der begik selvmord, så viste jeg med det samme hvad den handlede om. Jeg syntes den er super cool, denne serie. Meget realtisk. Derudover syntes jeg måske også den er lige voldsom nok, i nogen sener. Men den skal jo også være realtisk og virkelig?!. Nå, men du kan se den på Netflix.

4// THE COMMUTE

Denne serie, er en serie, du nok ikke har set! I hvert fald ikke hvis, du ikke følger med i youtube-verdenen. Jeg følger youtuberen ”Claudia Sulewski”, som jeg har gjort i 7 år nu tror jeg, eller i hvert fald lige siden hun startede på YT. Nå men hun har teamet op med AwesomnessTV. De har så lavet en serie, som kommer i små afsnit, af 10 minutters tid. Jeg elsker den, og man vil bare se mere og mere. Se den HER .

Har i set nogen af disse serier? Og kan i anbefale mig endnu mere Teenage/High school dramas?! ?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine største materielle ønsker