KØB FRA AMAZON

2 FAVORITTER FRA MIN FØDSELSDAG

Jeg havde fødselsdag for lidt over 1 uge siden, tiden går stærkt! Og jeg har ikke vist jer særlig meget her på bloggen. Kun lige kort i vloggen, jeg har lagt op. Men nu vil jeg vise jer lige to ting, som jeg ”fik” i gave. Fordi jeg har altså selv betalt størst delen af hørertelefonerne, det skal lige understreges. Fordi det er nemlig et par dyre hørertelefoner. Jeg fandt dem nemlig i et weekend tilbud hos POWER, hvor jeg fik dem væsentlig billigere. Jeg er SÅ glad for dem, de er fra Bang & Olufsen. De er modellen H9, altså det nyeste skud på stammen. De er trådløse, og har den bedst lyd. Jeg er så glad for dem. Nå men min kæreste gav altså lidt til dem <3

Derudover fik jeg denne bog af min forældre, som er en bog jeg har ønsket mig. Jeg burde faktisk sætte mig til at læse i den mere, men kommer hele tiden fra det! Jeg er ikke den største læsehest, men jeg vil gerne blive bedre til at læse bøger. Har dog læst lidt i den, og den er allerede spændende fra starten af, så jeg skal bare IGANG!

Det må jeg gøre nu, så laver jeg en lækker kop urtete til. I må ha’ en skøn søndag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KØB FRA AMAZON